När en ny säsong kommer igång så är folk ofta glada och förväntansfulla. Man har kanske hunnit med en längre semester och solbrännan påminner en fortfarande om sköna dagar i solen. Även om industrisemestern börjar bli en historisk sak så tycks svenskar sänka tempot under sommarmånaderna för att sedan dra igång för fullt igen. Sommarens härliga energi ger den kick som man behöver för att köra igång en ny arbetssäsong med nya koncept och projekt. När alla är tillbaka igen så ska man passa på att köra en kick off där man låter sommarens lediga känsla få ytterligare fäste i delatagarnas hjärtan. Under kick offen så laddar man tillsammans för att ge järnet under ett nytt och spännande arbetsår eller kanske ett nytt spännande projekt?

Samma gäng men ändå nytt

Man kan ha jobbat ihop hur många år som helst men ändå uppleva att allt är som nytt när man inför nya rutiner och ändrar om på jobbet. Det kan handla om att vissa personer får nya arbetsuppgifter eller kanske att man inför ett nytt system för intra- och inter-net. Förändringar tas inte alltid emot med jubel men då man kör igång det hela med en härlig kick off så är folk bättre benägna att hänga med i svängarna. Genom att sticka iväg till en kursgård så får man känslan av att ha åkt på en liten semester med sina arbetskamrater. Under dagarna så lär man sig mer om förändringar och sätter sig in i nya roller, och när kvällen kommer så är det dags för fest och kul.

En konferens eller ett företagsevenemang är också ett bra tillfälle för folk att få komma till tals inför hela gruppen. Det kan ju finnas bra synpunkter och tankar omkring förändringarna som man måste beakta. När man har tid att djupdyka i det nya tillsammans utan att vanliga vardagssysslor ska pysslas med så hinner man mycket mer och känslan blir dessutom väldigt sammansvetsad när alla upplever att deras röst och medverkan verkligen räknas.

Vart bokar man bäst en kick off?

Många konferensanläggningar erbjuder härliga möteslokaler och vackra hotellrum, vid en kick off vill man kanske fokusera lite extra på en spännande konferensaktivitet. Kanske en som speciellt handlar om teambuilding för att satsa lite extra på att sammansvetsa gruppen inför kommande säsong eller projekt. Vill man ha konferensaktiviteter och skön stämning på en plats nära Stockholm är Högberga gård en av de absolut bästa valen. Endast 15 minuter från Stockholm på natursköna Lidingö är man framme och kan sätta igång sin kick-off på en gång. Självklart har man även härliga möteslokaler och mycket vackra hotellrum. Vad väntar du på, ge dig iväg på en gång och sätt igång dina nya projekt.

Kick off en konferens som sätter igång nya projekt
Märkt på: