Välja rätt företagsabonnemang

Olika företag har olika typer av behov och det gäller också när det kommer till kriterier av mobilabonnemang. Om man har ett stort företag kan man vara i stort behov av kommunicera med varandra och därför behöva ett pålitligt abonnemang som hjälper de anställa i sin arbetsvardag. Har man istället en mindre firma behöver det inte vara särskilt stor skillnad från ett privat avtal. Genom att skaffa ett företagsabonnemang där man kan välja till växel, journummer och telefonsvarare ger ett mer professionellt intryck och kan vara värda att lägga till i sitt avtal.

Genom ett företagsabonnemang kan man minska sina kostnader och få bättre erbjudanden som är specialiserade för affärslivet. Det kan vara bra att jämföra olika företagsabonnemang för att vara säker på att det uppfyller företagets krav och behov. Genom att se över hur stor surfmängd som behövs, om surf utomlands är nödvändigt, hur pass bra täckning operatören kan ge och om det innebär bindningstid kan man få en bra bild av ett pålitligt företagsabonnemang.

Tänk på detta för företaget när du gör ditt val

Var noga med att se över vilka regler som gäller kring företagsabonnemang såsom ångerrätt och förmånsbeskattning. Normalt sätt binder man upp sig på ett företagsabonnemang i 24 månader och som företag har man inte ångerrätt på abonnemanget. Det är därför extra viktigt att jämföra för att hitta rätt. Om man använder företagets abonnemang privat kan man förmånsbeskattas eftersom det är tänkt att användas i arbetet.

Om företaget har anställda som ofta reser i Sverige eller utomlands kan det vara bra att undersöka vilka operatörer som både ger bra täckning och har överkomliga priser. Både Tele2 och Telenor erbjuder företagsabonnemang när anställda kan ringa varandra utomlands även utanför EU. En smart val kan också vara att välja ett företagsabonnemang som är anpassat efter 5G då det är nästa steg i utvecklingen och flera operatörer har redan anpassat sina abonnemang därefter. 5G kommer ge möjligheten att surfa snabbare och stabilare än någonsin och kommer att vara signifikant för företag som använder stora mängder data. Både Tele2 och Telia har redan anpassat alla sina företagsabonnemang för 5G.

Bra att tänka på inför att teckna ett företagsabonnemang

  • Finns det behov av en växel, telefonsvarare eller journummer
  • Se över bindningstiden och uppsägninstiden
  • Vilka operatörer kan erbjuda 5G
  • Finns det möjlighet till obegränsad surf
  • Förmånsbeskattning

Boka catering i Stockholm

Fest, bröllop, konferens, eller kick off. Det finns många tillfällen då man gärna serverar något ätbart och det kan verkligen underlätta att köpa in färdig mingelmat eller vällagade portioner oavsett vad det gäller. Letar man efter bra catering i Stockholm finns mycket att välja på, alltifrån enkelt och prisvärt till dyrt och exklusivt. Att hitta det som passar för tillfället kan var lite klurigt och det finns några saker som är bra att fundera på innan man lägger en beställning

Många olika företag inom catering i Stockholm

Att hitta catering i Stockholm är inga problem, det finns mängder av företag som levererar mat efter önskemål till alla typer av tillställningar. Är man osäker på vad det är man letar efter kan det var bra att kolla runt med några olika företag för att få idéer innan man fattar ett beslut eftersom både kvalitet och pris kan skilja sig en hel del. Är det en enklare tillställning, som en konferens eller ett möte är det kanske inte lika viktigt med kvalitet. Gäller det däremot ett bröllop vill man förmodligen veta att maten är både god och vällagad och därför är det bra att be om referenser och offerter till att börja med.

Vad är viktigast?

Om man planerar att köpa catering är det bra att först fundera på några avgörande faktorer som till exempel hur många som ska delta vid arrangemanget, var det kommer att hållas, vilken typ av mat som önskas och om det finns någon budget att förhålla sig till. Själva maten är givetvis viktig när det kommer till catering men kanske finns en strikt budget som sätter stopp, vilket kan begränsa valmöjligheterna något. Ska man hålla till långt utanför stan kanske det bara finns ett visst antal företag som kan leverera till den önskade platsen och beroende på hur många som ska komma kan det också finnas ett färre antal att välja mellan, även om det brukar vara det minsta problemet.

Exklusiv middag eller enkel plockmat

Man bör även fundera på vilken typ av mat man vill servera. Enklare plockmat kan vara minst lika trevligt som en vällagad varm middag, även om det gäller ett bröllop eller finare fest. Letar man efter catering i Stockholm som levererar mer exklusiva alternativ så finns det gott om dessa men då får man också räkna med att betala ett högre pris. Enklare mat till ett billigare pris brukar gå att beställa dels hos olika firmor men också i många vanliga matvarubutiker där det erbjuds både varma och kalla rätter.

Personal och porslin

Många företag som erbjuder catering i Stockholm står inte bara för maten utan kan också se till att det finns serveringspersonal i lokalen och fint porslin på bordet. På så vis kan man släppa allt och bara njuta av festen eller den stora konferensen och helt fokusera på gästerna. Maten ställs fram och plockas undan, glasen fylls på och disken tas om hand, allt efter egna önskemål.

Många fördelar med catering i Stockholm

Oavsett vilken typ av mat man efterfrågar finns det många fördelar med att anlita en cateringfirma. Att laga mat själv till stora sällskap kräver mycket tid för både planering och när det är dags för tillagning och man riskerar dessutom att misslyckas. Ska man hålla till i en lokal där det saknas kök kan det bli väldigt problematiskt att både frakta och förvara maten utan att den blir förstörd eller dålig, och man riskerar dessutom att missa tid med sina gäster på grund av allt som behöver göras.

Har man istället anlitat en firma kan beställningen levereras efter önskemål om både tid och plats och gästerna kan hugga in direkt när den anländer, utan att den som är värd för tillställningen behöver lyfta ett finger. Att man dessutom kan få hjälp med dukning, servering och disk är ett extra plus i kanten som kan vara värt en extra slant för att undvika stressmoment både innan och under det aktuella tillfället.

Mötesplatser som passar för fest!

Innan du har nått punkten för att skicka ut inbjudningskort till de du vill se som dina gäster vid en kommande tillställning, är det en hel del saker som behöver göras. Mat skall inhandlas eller cateringmat bokas. Festvåningar skall hyras och allting skall räknas ut i minsta detalj. Det är en hel del arbete att ta i när man skall bjuda stort och det är inte svårt att förstå hur det kommer sig att vissa kan jobba enbart med att ordna fester! Arbetet man lägger ner inför ett kalas går att jämföra med en hel arbetsvecka. Samtidigt är det roligt att titta på möjliga festvåningar och fundera på hur man vill att allting skall vara på den stora kvällen när gästerna kommer.

För att er tillställning skall bli så lyckad och bra som möjligt, är det bra om ni kan sköta planeringen ganska tidigt. Det kommer ofta en hel del frågetecken längs vägen och det är svårt att veta allting i förväg. Någonting som ofta tar upp en hel del av planeringen är frågan om just festvåningar. Det är bra om man kan hitta lokaler som är avsedda för ändamålet och som inte innebär några större begränsningar än vad som är nödvändigt. När man skall hålla fest vilken inkluderar middag och dryck, kan man behöva något större festvåningar än annars. Är det bara ett mingel med dryck och tilltugg, kan man klara sig med en något mindre lokal men skall det serveras mat krävs plats för alla gäster samt bord och stolar. Man behöver också en plats var man kan göra iordning all mat. Även om man skulle hyra in catering för det behov man har av mat till besökarna, krävs visst utrymme för att de skall kunna göra iordning och duka upp maten på ett bra sätt. Är ni ute efter festvåningar med kök och tillgång till sittplatser, kan det vara bra att söka efter just detta. Det gör urvalet mindre, men innebär också att ni slipper sålla bland alla de potentiella festvåningar ni kan hitta.

Platsen

I Stockholm och omnejd finns många trevliga herrgårdar, hotell och mötesplatser som passar för en fest. Åker man till vackra Lidingö hittar man härliga Blue Hotel som ligger vid havet, kan något vara härligare en varm sommarkväll. Solen blänker i vattnet, musiken ljuder och alla kan skratta och bara njuta på terrassen. Det är helt enkelt en perfekt plats för en minnesvärd tillställning.

Maten

Det är inte ovanligt att någon eller några av gästerna har speciella önskemål vad gäller kosten. Det är vanligt förekommande med önskemål om köttfri eller vegetarisk mat. För den som har vänner med allergier kan det också vara bra att noga ta reda på hur allvarligt ställt det är. För vissa glutenallergiker kan det vara problematiskt att vistas i samma rum som nybakt bröd. För andra är det egentligen bara fråga om att de skall undvika att äta dessa varor. Ett sätt att ta reda på hur det står till med sådana önskemål, är att ha med det som en fråga på de inbjudningskort man skickar ut. Dessa kan också ge dig en möjlighet att i sista stund ändra valet av festvåningar om det skulle bli många som avböjer kalaset.

Transport

När man bokar festvåningar är det inte ovanligt att man glömmer vissa detaljer. Det handlar om att man skall kunna åka ut till dessa festvåningar på ett smidigt och enkelt sätt. När man tittar på urvalet festvåningar i en stad, kanske man tar bilen från ett ställe till nästa. När det är fest kan det bli svårt att hänvisa till bilvägar för gästerna. Det måste därför finnas andra sätt att ta sig hem efteråt. Är det nära stan kanske det är genomförbart att boka en mängd taxibilar som kan hämta trötta gäster. I andra situationer väljer man festvåningar inne stan där det finns god möjlighet att åka buss eller tunnelbana. Hur ni väljer att göra beror till stor del på vad för typ av fest det är ni vill ha. Är det så att ni vill hålla det hela ganska enkelt för att sedan avsluta festen med att gå ut på lokal tillsammans, är festvåningar inne i stan en bra idé. Vill ni sitta och umgås ända fram till morgonen kan också stadskärnan vara rätt plats för de festvåningar ni behöver ha tillgång till. När man bokar festvåningar utanför stan krävs kort och gott en hel del planering som man annars slipper undan. Har du inte bokat festvåningar inne i stan tidigare, kan du hitta all information du behöver via internet. Det finns en uppsjö festvåningar som står till förfogande inne i stan och det är bara en fråga om att man skall hitta de som är rätt för den typen av kalas man vill hålla. Även i mindre städer kan det finnas ett stort utbud vad gäller festvåningar. Kontrollera hur det ser ut i din stad för att sedan se på möjliga alternativa lokaler om så krävs.

Håll konferens i Stockholm

Konferens i Stockholm är en av de vanligaste plasterna för konferens bland företag i Sverige. Det handlar dels om att det är lätt att samla upp många personer från olika kontor som är utspridda i landet och dels handlar det om att det är en mycket trevlig stad att konferera i då den erbjuder mycket både vad gäller boende, underhållning och lokaler.

Även om det handlar om ett mindre företag som inte har falanger runt om i landet utan bara har ett kontor så är Stockholm fortfarande bra som plats av olika anledningar. Exempelvis så uppskattas Stockholm som konferensstad av många på grund av att man har nära både till underhållning av hög klass, natursköna miljöer, shopping, god mat och dryck, trevliga hotell, spa och storstadens puls.

En helt ny upplevelse

Avslappning handlar om olika saker för olika personer och för personer som i vanliga fall bor på mindre orter i landet kan det vara så att det som Stockholm har att erbjuda i egenskap av storstad kan innebär att man blir avslappnad och får mer energi än vad man skulle få ut av en konferens i en mer naturskön miljö, fast uppskattar man det också men vill stanna intill Stockholm kan man besöka en underbar konferensanläggning som Happy Tammsvik som ligger intill Mälaren.

Stockholm är en stad som erbjuder massor av olika alternativ vad gäller boende, lokaler och underhållning. Att inte lyckas hitta rätt bland utbudet är i princip omöjligt oavsett vad man föredrar och oavsett vad man önskar ha ut av sin konferensvistelse i staden. Det kan dock vara uppbokat ganska lång tid framöver så det är alltid bra att vara ute i god tid även om man är ett mindre företag.

När man anlitar en konferensarrangör så kan man vara söker på att saker och ting håller hög kvalitet och det finns en mängd härliga anläggningar runt om i landet som erbjuder både mat och dryck utöver det vanliga. I Stockholm kan man lätt ta del av de nyaste trenderna både vad gäller mat, dryck och mötesformer vilket gör Stockholm till en perfekt stad för de trendmedvetna.

Kick off en konferens som sätter igång nya projekt

När en ny säsong kommer igång så är folk ofta glada och förväntansfulla. Man har kanske hunnit med en längre semester och solbrännan påminner en fortfarande om sköna dagar i solen. Även om industrisemestern börjar bli en historisk sak så tycks svenskar sänka tempot under sommarmånaderna för att sedan dra igång för fullt igen. Sommarens härliga energi ger den kick som man behöver för att köra igång en ny arbetssäsong med nya koncept och projekt. När alla är tillbaka igen så ska man passa på att köra en kick off där man låter sommarens lediga känsla få ytterligare fäste i delatagarnas hjärtan. Under kick offen så laddar man tillsammans för att ge järnet under ett nytt och spännande arbetsår eller kanske ett nytt spännande projekt?

Samma gäng men ändå nytt

Man kan ha jobbat ihop hur många år som helst men ändå uppleva att allt är som nytt när man inför nya rutiner och ändrar om på jobbet. Det kan handla om att vissa personer får nya arbetsuppgifter eller kanske att man inför ett nytt system för intra- och inter-net. Förändringar tas inte alltid emot med jubel men då man kör igång det hela med en härlig kick off så är folk bättre benägna att hänga med i svängarna. Genom att sticka iväg till en kursgård så får man känslan av att ha åkt på en liten semester med sina arbetskamrater. Under dagarna så lär man sig mer om förändringar och sätter sig in i nya roller, och när kvällen kommer så är det dags för fest och kul.

En konferens eller ett företagsevenemang är också ett bra tillfälle för folk att få komma till tals inför hela gruppen. Det kan ju finnas bra synpunkter och tankar omkring förändringarna som man måste beakta. När man har tid att djupdyka i det nya tillsammans utan att vanliga vardagssysslor ska pysslas med så hinner man mycket mer och känslan blir dessutom väldigt sammansvetsad när alla upplever att deras röst och medverkan verkligen räknas.

Vart bokar man bäst en kick off?

Många konferensanläggningar erbjuder härliga möteslokaler och vackra hotellrum, vid en kick off vill man kanske fokusera lite extra på en spännande konferensaktivitet. Kanske en som speciellt handlar om teambuilding för att satsa lite extra på att sammansvetsa gruppen inför kommande säsong eller projekt. Vill man ha konferensaktiviteter och skön stämning på en plats nära Stockholm är Högberga gård en av de absolut bästa valen. Endast 15 minuter från Stockholm på natursköna Lidingö är man framme och kan sätta igång sin kick-off på en gång. Självklart har man även härliga möteslokaler och mycket vackra hotellrum. Vad väntar du på, ge dig iväg på en gång och sätt igång dina nya projekt.

Skräddarsydd konferens i Stockholm

När nya marknadskrav ställer högre krav på arbetsmetoder och kompetens är det inte alltid roligt att vara du. Det är nämligen ditt ansvar att se till att ökade krav efterlevs och att företaget lyckas höja standarden för att fortsätt vara konkurrenskraftigt. Men behöver det verkligen vara så krångligt? Gör någonting fantastiskt och låt personalen utbilda sig och skaffa ny kompetens på en hotellkonferens i Stockholm. Allt du behöver för att genomföra en lyckad konferens finns på något av de nästan 200 hotell i Stockholm – planering, service, lokal och utrustning. Varför krångla till det?

Har du hört talas om uttrycket Brain Food? Det låter lite hemskt, men faktum är att det är resultatet av gastronomi och effektivitet i en perfekt symfoni. Tänk dig Edward Blom och arga snickaren i en och samma person. Konceptet är mycket enkelt: rätt mat för rätt tillfälle. Hotellen i Stockholm har specialkompetensen som krävs för att rätt mat ska serveras vid rätt tillställning och på så sätt skapa de bästa förutsättningarna varje gång.

Få hjälp med allt…

När du bokar en hotellkonferens i Stockholm får du hjälp med planering och rådgivning för tillvägagångssättet under hela resan. Personalen på de flesta hotellen är utbildade för att planera och genomföra en skräddarsydd och framgångsrik konferens, så du kan helt fokusera på syftet med det hela.

…från utrustning…

Lokalerna som tillhandahålls av hotellen i Stockholm är av högsta klass och innehåller moderna projektorer, klassiska whiteboardtavlor, verktyg för anteckningar och naturligtvis ett snabbt WIFI-nätverk för alla deltagare – helt gratis! Varje lokal kan möbleras enligt dina specifika önskemål, och hotellpersonalen kan självklart ge professionella råd och tips för vad som passar ditt syfte bäst.

…till komplett service hela vägen fram

Det bästa med att välja en hotellkonferens är inte bara de fantastiska förutsättningarna, utan även den personliga kontakten och nära servicen som ingår. Vilka önskemål eller krav du än har på hotellet och evenemanget kommer personalen göra allt i sin makt för att uppnå. Det gäller dessutom under hela processen – allt från den första planeringsdagen till evenemangets slut. Fullständig service är ett ledord för alla hotell, och det medför att ett konferenshotell i Stockholm sannolikt är precis vad som behövs för att få fart på verksamheten och öka kompetens och moral i hela företaget.

Hitta dina favoriter bland anläggningarna

Det finns många utmärkta konferensanläggningar i Stockholm, det är svårt att välja på måfå. Ett tips är att besöka en rad olika anläggningar innan för att hitta de som passar er bäst. Har man inget emot eller kanske tvärtom föredrar att komma ut en bit utanför city finns det vackra slott och herrgårdar att konferera på. Som Krägga Herrgård, hit kommer man för den grönskande naturen och det innerliga värdskapet som gör hela upplevelsen mer personlig. På Krägga möts du av den varma herrgårdsmiljön med allt vad som du kan önska. Oavsett om ditt besök gäller konferens, weekend eller bröllop.

Stockholm en perfekt mötesplats

Att planera konferens Stockholm innebär mycket att tänka på. Självklart vill man ju att alltihopa ska gå så smidigt och enkelt som möjligt och samtidigt vill man ju att konferensdeltagarna ska få något ut av konferensen.

Många syften med konferens 

Det kan finnas många anledningar till varför företag väljer att anordna konferenser och det kan också finnas många olika syften med konferensen. En konferens innebär ett utrymme för att lära känna varandra, för att kunna ge varandra feedback, för att kläcka idéer, för att skapa en gruppgemenskap och teamkänsla, för att fatta viktiga beslut, för att lyssna på föreläsningar, utbildas och utvecklas. En konferens kan vara en utbildningsdag, en teambuildings-dag, en kick-off eller en strategi-dag, allt beroende på vad just ert företag behöver.

Vad har ert företag för behov? 

När du planerar konferens Stockholm är det viktigt att utgå från just detta, nämligen vad ert företag har behov av. Detta gäller i allt ifrån att välja konferensanläggning och lokaler till att snickra ihop schemat för dagen. En av de allra viktigaste sakerna att tänka på är att börja planera er konferens Stockholm i god tid. Vill man slippa alla dilemman med vad som ingår när det gäller konferenspaket då åker man till Villa Aske och bokar ”Tutto incluso” vilket är italienska för allt inkluderat. Mycket enklare blir det inte att boka en konferens i Stockholm.

Stockholm – en populär konferensstad 

Stockholm är en populär konferensstad och det finns många anledningar till detta, dels att Stockholm har ett väldigt bra läge med goda kommunikationer så det är enkelt att ta sig dit och hem igen, och dels också att Stockholm med omnejd har ett stort urval av konferensanläggningar, mötesplatser, hotell, restauranger och aktiviteter – allt ni behöver för att göra er konferens riktigt lyckad.

Stockholm är en bra konferensstad även för er som redan jobbar i staden. Har ni ert kontor i innerstaden så kan ni boka konferens Stockholm i skärgården eller varför inte på ett slott eller en herrgård, bara det här att komma utanför era kontorslokaler och byta miljö kommer att betyda mycket. Ni kan också boka in en spa-konferens för att verkligen byta till en avslappnad miljö där ni kan lära känna varandra under informella former och kläcka idéer utanför boxen.

Sveriges bästa konferensutbud finns i Stockholm

Stockholm, Sveriges huvudstad, är en populär stad för konferenser. Och det är inte så konstigt, dels finns det många konferensanläggningar att välja bland, dels finns det goda kommunikationer såväl i själva Stockholm som till och från staden, och dels finns det många spännande aktiviteter och restauranger att välja mellan för att tillfredsställa de sociala behoven som ju också behövs under en konferens.

Stockholm som konferensstad

Det finns många fördelar med Stockholm som konferensstad. Det finns gott om konferensanläggningar, konferenshotell och möteslokaler som passar alla behov, oavsett om ni behöver en stor eller liten lokal och oavsett om ni vill befinna er mitt i innerstan eller föredrar att befinna er en bit ute på landet. En annan fördel med konferens Stockholm som kanske inte alla tänker på är att det ofta arrangeras olika mässor runt om i Stockholm. Det kan vara en bra idé att anordna er konferens i samband med en mässa som är intressant för ert företag.

Staden med bästa läget i Sverige

Stockholm har ett bra läge i Sverige och med dess goda kommunikationer går det snabbt och smidigt både att ta sig dit och hem, liksom att ta sig runt i staden. Stockholm erbjuder tåg, bussar, båtar, spårvagnar och tunnelbana, allt för att ni enkelt och bekvämt ska kunna ta er mellan flygplats, konferensanläggning, restauranger, aktiviteter, möteslokaler och andra destinationer som ni behöver ha nära till hands under er konferens. Stockholm erbjuder både konferens i stadsmiljö och det finns vackra konferenshotell inte långt ifrån som erbjuder fantastisk natur. Friiberghs Herrgård vid Mälarens strandlinje är ett litet paradis för den som föredrar lugn miljö för mötet med lagom avstånd till Stockholm. Med ett personlig omtanke och kreativ miljö fokuserar du och dina kollegor på just det som är viktigt för er.

Stort utbud av aktiviteter

Stockholm har också Sveriges största utbud av olika sorters aktiviteter. Det behövs för att ni ska få en välbehövlig paus från konferensen och för att konferensdeltagarna ska kunna lära känna varandra under mer informella former. Utbudet av restauranger och nattklubbar är stort, liksom utbudet av shower, konserter och annan underhållning, men även utbudet av spa-anläggningar och aktiviteter för teambuilding är stort i Stockholm. Staden bjuder också på många fina sevärdheter och platser att uppleva, så som Djurgården, Skansen och Gröna Lund.

Hitta en konferensanläggning som passar er

Att boka konferenser har aldrig varit enklare! Utbudet är svindlande stort och det är inte mycket som man inte kan se till att få med i sin önskning gällande vad man vill ska ingå i konferensen. Det finns en stor mängd riktigt högklassiga konferensanläggningar runt om i världen och det är egentligen bara du och din fantasi som kan sätta gränserna för vad som ska komma att hända och var ni ska befinna er.

Inte bara i Sverige

Många tänker att konferensen bör hållas i Sverige på grund av sådana saker som pris, tillgänglighet och enkelhet. I själva verket är det på det viset att många av de konferensanläggningar som man finner i andra länder är lika bra för er rent ekonomiskt då det numera är så billigt att resa. Även om det kanske är några hundralappar dyrare per person just i själva bokningen av anläggningen kan detta lätt sparas in genom att resan blir billig. Det är dyrt att resa inom Sverige och helst om man ska hålla konferensen lite utanför de stora städerna då detta medför extra resor. Konferens utomlands kan alltså i många fall bli mycket billigare på det stora hela.

Har man inte tid att lämna Sverige finns fortfarande väldigt många fina anläggningar nära Stockholm som erbjuder naturskön miljö och blir definitivt ett avbrott ifrån mötesvardagen i city. Dryga 30 minuter norr om Stockholm checkar man in konferensen på Thoresta Herrgård och befinner sig in en unik miljö på en konferensanläggning som gör mötet till något alldeles extra.

Sammanhållning

Det har visat sig att när man åker iväg till ett annat land tillsammans så blir man ett mer sammansvetsat gäng än om man stannar kvar i Sverige. Detta gäller i och för sig även ofta för de konferenser som hålls i herrgårdsmiljö eller annat naturnära miljö där man är mer avskilda från andra än om man befinner sig på en anläggning mitt i city, utanför Stockholm hittar man också många trevliga anläggningar som också kan ses som att ”lämna” för en stund.

Sammanhållningen och dynamiken i gruppen är viktiga delar av själva resultatet av konferensen och alla vill ju att det ska vara så givande som möjligt för alla inblandade parter. Tänk därför gärna till lite extra inför nästa gång så att omgivningarna på bästa möjliga sätt ger det mesta möjliga för att er grupp ska bli så arbetsför och kreativ som möjligt.

Konferenser som gör skillnad

Det finns konferenshotell för alla smaker och i många olika prisklasser så att alla kan hitta en variant som passar den plånbok man för tillfället har att röra sig med. Vad som ska prioriteras är såklart individuellt för varje konferens, men det finns vissa saker som är vanligt att man väljer utifrån när det är dags att välja vilket konferenshotell man ska boka in sin konferens på. Sådana saker handlar oftast om läge, pris och hur många deltagare som får plats.

Att välja utifrån läge är viktigt för många då man gärna har sin konferens på en plats som både ligger bra till och som är ett bra ställe för att ha en konferens på. Det är ganska lätt att få allt man önskar av ett konferenshotell då många är belägna antingen mitt i smeten i städerna eller i närheten av de större städerna men i mer natursköna miljöer.

Nästan mitt i stan

Det är mycket populärt med hotell i exempelvis skärgården så att man kan få skön stimulans av skärgårdsnaturen men ändå befinna sig ett stenkast bort från city om man vill ta sig till och från konferenshotellet enkelt och snabbt.

Att få tillfället att vistas i och vara omgiven av den storslagna skärgårdsnaturen är för många vad som ger den där extra kicken för att släppa loss all den kreativitet som behövs under en konferens. Att se till att främja deltagarnas kreativa sida så att konferensen ger en massa nya idéer och tankar är lätt då det finns så många konferenshotell av denna typ.

Fokus på naturen

Det blir mer och mer vanligt att man ser till att hålla konferensen i natursköna miljöer då detta nästan har blivit som ett krav efter några år av att man blivit bortskämd med att konferenser under 2000- talet innebär härliga miljöer som friskar upp tänkandet och leder till innovativa lösningar för företaget. Happy Tammsvik har steget längre, här hittar man moderna lokaler med fokus på humor och inspiration men det finns fortfarande plats för den som uppskattar en med klassisk herrgårdsstil och allt i en naturskön miljö, som gjort för att ta beslut för framtiden.