En stad med möjligheter för läkare

Södertälje, belägen mellan Stockholm och Europas största sötvattensarkipelag, Mälaren, är en stad med rika möjligheter för läkare som söker nya utmaningar. Sök lediga läkarjobb i Södertälje och ta del av en arbetsmiljö där innovation och patientcentrerad vård står i centrum. Staden är hem för ett av Sveriges största sjukhus, Södertälje sjukhus, samt flera privata kliniker, vilket skapar en dynamisk arbetsmarknad för medicinska professionella.

Den medicinska arbetsmarknaden i Södertälje är bred och erbjuder möjligheter inom en rad olika specialiteter. Stadens sjukhus och kliniker efterfrågar kompetent personal för att möta den växande befolkningens behov. För läkare innebär detta en chans att arbeta i en miljö där man kan göra en verklig skillnad för patienternas välmående. Sök lediga läkarjobb i Södertälje för att vara en del av detta viktiga arbete.

Specialiseringar och karriärmöjligheter

Södertälje erbjuder läkare möjligheten att specialisera sig och avancera inom sin karriär. Sjukhuset och de privata klinikerna har ett brett utbud av specialiteter, från akutsjukvård till mer specialiserade områden som geriatrik och barnmedicin. Detta ger läkare chansen att fördjupa sina kunskaper och bidra med sin expertis inom ett specifikt medicinskt fält.

Södertälje är inte bara en utmärkt plats att arbeta på; staden erbjuder även en hög levnadsstandard och livskvalitet. Med närhet till natur, kultur och ett blomstrande samhällsliv kan läkare och deras familjer njuta av en välbalanserad livsstil. Stadens geografiska läge gör det även enkelt att pendla till och från Stockholm, vilket öppnar upp för ytterligare kulturella och professionella möjligheter.

Att ansöka om läkarjobb i Södertälje

Att söka lediga läkarjobb i Södertälje är en process som kräver noggrannhet och förberedelse. Det är viktigt att ditt CV och personliga brev speglar din erfarenhet, kompetens och hur du kan bidra till arbetsplatsen. Att nätverka och skapa kontakter inom sjukvårdssektorn kan också vara till stor hjälp i jobbsökandeprocessen.

Att arbeta som läkare i Södertälje kommer med sina utmaningar, såsom att hantera en varierad patientkrets och att ständigt uppdatera sina medicinska kunskaper. Samtidigt erbjuder staden unika möjligheter för professionell utveckling och personlig tillväxt. Genom att söka lediga läkarjobb i Södertälje kan du vara med och forma framtiden för hälso- och sjukvården i regionen.

Varför Södertälje?

Att välja att arbeta i Södertälje är att välja en karriär där du kan växa både professionellt och personligt. Staden erbjuder en mångfacetterad arbetsmiljö där läkare kan utvecklas och ta sig an nya utmaningar. Med en stark gemenskap inom sjukvården och en stad som ständigt strävar efter att förbättra sina invånares hälsa, är Södertälje en idealisk plats för läkare som vill göra skillnad.

Så kan du hyra buss till bra pris i Stockholm

Att hyra en buss till bra pris i Stockholm kan vara ett utmärkt alternativ för grupper som vill resa tillsammans och upptäcka staden och dess omgivningar. Men det kan vara svårt att hitta ett bussbolag som erbjuder bra priser och samtidigt levererar hög kvalitet och pålitlighet. Genom att följa tipsen nedan kan du enklare hitta den bästa affären för att hyra en buss och njuta av en smidig och bekväm resa med din grupp.

Enkelt att hyra buss till bra pris i Stockholm

Här är en liten guide med tips om hur du kan hyra en buss till bra pris i Stockholm:

 • Bestäm din resplan. Innan du börjar leta efter en buss att hyra så bör du bestämma din resplan och hur länge du kommer att hyra bussen. Ju mer detaljerad din resplan är, desto bättre kan du få en uppfattning om kostnaden för uthyrningen.
 • Jämför priser. Priserna på bussuthyrning kan variera mycket beroende på faktorer som antal passagerare, avståndet för resan och vilken typ av buss som ska hyras. Jämför priser från olika bussbolag för att hitta den bästa affären.
 • Begär en offert. Kontakta de företag som hyr ut bussar och begär en offert. Företagen kommer att ge dig en uppskattning av kostnaden baserat på din resplan och dina behov. Be om en detaljerad offert så att du kan jämföra priser och tjänster från olika företag.
 • Undersök bussbolagen. Du bör undersöka företagen som du tänker att du ska hyra buss till bra pris i Stockholm. Kolla upp recensioner och betyg på nätet från tidigare kunder för att få en uppfattning om kvaliteten på deras service och tillförlitlighet.
 • Be om rabatter och erbjudanden. Fråga företagen om de har några rabatter eller erbjudanden som kan hjälpa dig att spara pengar. Vissa företag erbjuder rabatter för återkommande kunder eller för grupper som hyr bussar under längre perioder.
 • Boka i förväg. Boka din buss i förväg för att säkerställa att du får den buss du vill ha och att priset är det bästa möjliga. Boka online eller via telefon och se till att du har en skriftlig bekräftelse på din bokning så att det inte uppstår några missförstånd.

Hur du kommer igång med kameraövervakning

Kameraövervakning av företag kan vara skrämmande och överväldigande, men det behöver det inte vara. Det är viktigt att skydda ditt företag och se till att verksamheten fungerar smidigt, men det ska göras på rätt sätt. Övervakning av företag är bara effektiv när den görs på rätt sätt. Fel sorts övervakning får dig bara att känna dig nervös och kan till och med utsätta ditt företag för risker genom att ge utomstående information om hur saker och ting sköts eller vad de anställda gör vid en viss tidpunkt. När du väljer den bästa typen av företagsövervakning för ditt företag måste du därför ta hänsyn till några viktiga punkter.

Innan kameraövervakning

Okej, du vill ha kameraövervakning. Du har undersökt kameror och vill köpa dem. Problemet är att du ännu inte vet vad ditt slutmål är. Vad försöker du uppnå? Vad försöker du förhindra? Om du inte är säker på vad du behöver kommer rätt sorts kameror att vara värdelösa. Det kan sluta med att du slösar pengar och tid på kameror som antingen är för komplicerade att använda, för dyra eller både och. Det är viktigt att du vet vad du behöver innan du börjar ditt övervakningsprojekt. Om du inte gör det kan det sluta med att du slösar mycket pengar och arbete på fel saker.

Prata med dina larmoperatörer

Att fråga dina medarbetare vad de behöver av kamerorna kan vara ett bra sätt att komma igång. Om du har anställda kan du tala med dem om kamerorna och se vad de har att säga. Om du inte har några anställda kan du tala med cheferna för de avdelningar som kan hysa kameror. Den här typen av kommunikation hjälper dig att förstå vad dina medarbetare behöver av kamerorna. Det kommer också att hjälpa dig att förstå vilka typer av kameror de letar efter. Om du förstår vad dessa personer behöver av kameror kan du se var du kan tillföra värde.

Studier är nyckeln

Att ha en strategi är bra. Att ha en strategi utan att ha någon forskning bakom sig är ett recept för misslyckande. När du går vidare och startar övervakningsprojektet måste du känna till grunderna. Du måste veta vilka kameror du vill använda, hur många kameror du vill ha, var du vill ha dem placerade, hur du vill ha dem uppställda osv. Innan du börjar sätta upp dina övervakningsstationer måste du göra en del efterforskningar.

Denna forskning måste göras genom att läsa relevanta artiklar, läsa igenom foruminlägg och webbplatser och tala med personer som redan har gjort detta för andra företag. Genom att göra detta kommer du att kunna ta fram en solid plan för övervakningsuppställningen för ditt företag. Du kommer att kunna se till att kamerorna sätts upp på rätt sätt och att de gör det de ska göra. Du kommer också att kunna se till att det inte finns några kryphål i systemet som kan utsätta ditt företag för risker.

Slutsats

Företagsövervakning är viktigt för att skydda ditt företag och hålla det säkert. Det kan dock vara skrämmande och överväldigande. Rätt typ av företagsövervakning måste väljas, inrättas och hanteras på rätt sätt. Detta kommer att göra det möjligt för ditt företag att blomstra samtidigt som det hålls säkert.

Därför bör du arbeta som läkare som konsult

Har du någonsin funderat över varför du valde att bli just läkare? Kanske är detta en fråga som dök upp redan i samband med att du utbildade dig. Oavsett svaret kanske du inte i första hand hade tänkt att arbeta som läkare som konsult. Men det finns flera goda skäl för dig att välja denna väg i din karriär. Läs vidare så ska vi dela med oss av några exempel på sådana anledningar!

3 goda skäl att jobba som läkare som konsult

Det finns många bra anledningar att välja att jobba som läkare som konsult. Till de mer framstående fördelarna hör bland annat att:

 • Du på detta vis får hjälpa dina medmänniskor på ett betydande sätt. Många människor sätter sin hälsa framför nästan precis allt annat här i livet. Detta görs oavsett om de är medvetna om det eller inte. Därför uppstår en stor störning i vardagen när en person blir sjuk eller skadad. Som läkare får du då en stor möjlighet att återställa personens livskvalitet till en normal nivå och kanske till och med rädda livet på folk. Därför är det väldigt givande att välja läkaryrket.
 • Du alltid är uppbackad av ditt bemanningsföretag. När du väljer att bli konsultläkare får du alltid en god service av bemanningsföretaget. De ser till att du får den information som krävs för att du ska kunna komma in i ditt nya uppdrag. Dessutom kan de hjälpa dig med alla praktiska detaljer kring bland annat resor och boende. Du kan med andra ord alltid känna dig trygg i vetskapen om att bemanningsföretaget finns där i bakgrunden för att stötta och backa upp dig.
 • Läkaryrket är ett fascinerande yrke. När du utbildar dig till läkare får du lära dig allt som är värt att veta (och mer därtill) om människokroppen. Den mänskliga kroppen är i sig en fantastisk och fascinerande sak att studera. Dessutom kan kopplingar göras till modern teknik i form av hjärtpumpar, röntgenmaskiner och läkemedel som stillar smärtan. Därför är läkaryrket ett av de mest fascinerande yrkena som finns.

Genom att arbeta som läkare som konsult får du dessutom flera trevliga förmåner jämfört med att vara “vanligt” anställd.

Välja rätt företagsabonnemang

Olika företag har olika typer av behov och det gäller också när det kommer till kriterier av mobilabonnemang. Om man har ett stort företag kan man vara i stort behov av kommunicera med varandra och därför behöva ett pålitligt abonnemang som hjälper de anställa i sin arbetsvardag. Har man istället en mindre firma behöver det inte vara särskilt stor skillnad från ett privat avtal. Genom att skaffa ett företagsabonnemang där man kan välja till växel, journummer och telefonsvarare ger ett mer professionellt intryck och kan vara värda att lägga till i sitt avtal.

Genom ett företagsabonnemang kan man minska sina kostnader och få bättre erbjudanden som är specialiserade för affärslivet. Det kan vara bra att jämföra olika företagsabonnemang för att vara säker på att det uppfyller företagets krav och behov. Genom att se över hur stor surfmängd som behövs, om surf utomlands är nödvändigt, hur pass bra täckning operatören kan ge och om det innebär bindningstid kan man få en bra bild av ett pålitligt företagsabonnemang.

Tänk på detta för företaget när du gör ditt val

Var noga med att se över vilka regler som gäller kring företagsabonnemang såsom ångerrätt och förmånsbeskattning. Normalt sätt binder man upp sig på ett företagsabonnemang i 24 månader och som företag har man inte ångerrätt på abonnemanget. Det är därför extra viktigt att jämföra för att hitta rätt. Om man använder företagets abonnemang privat kan man förmånsbeskattas eftersom det är tänkt att användas i arbetet.

Om företaget har anställda som ofta reser i Sverige eller utomlands kan det vara bra att undersöka vilka operatörer som både ger bra täckning och har överkomliga priser. Både Tele2 och Telenor erbjuder företagsabonnemang när anställda kan ringa varandra utomlands även utanför EU. En smart val kan också vara att välja ett företagsabonnemang som är anpassat efter 5G då det är nästa steg i utvecklingen och flera operatörer har redan anpassat sina abonnemang därefter. 5G kommer ge möjligheten att surfa snabbare och stabilare än någonsin och kommer att vara signifikant för företag som använder stora mängder data. Både Tele2 och Telia har redan anpassat alla sina företagsabonnemang för 5G.

Bra att tänka på inför att teckna ett företagsabonnemang

 • Finns det behov av en växel, telefonsvarare eller journummer
 • Se över bindningstiden och uppsägninstiden
 • Vilka operatörer kan erbjuda 5G
 • Finns det möjlighet till obegränsad surf
 • Förmånsbeskattning

Boka catering i Stockholm

Fest, bröllop, konferens, eller kick off. Det finns många tillfällen då man gärna serverar något ätbart och det kan verkligen underlätta att köpa in färdig mingelmat eller vällagade portioner oavsett vad det gäller. Letar man efter bra catering i Stockholm finns mycket att välja på, alltifrån enkelt och prisvärt till dyrt och exklusivt. Att hitta det som passar för tillfället kan var lite klurigt och det finns några saker som är bra att fundera på innan man lägger en beställning

Många olika företag inom catering i Stockholm

Att hitta catering i Stockholm är inga problem, det finns mängder av företag som levererar mat efter önskemål till alla typer av tillställningar. Är man osäker på vad det är man letar efter kan det var bra att kolla runt med några olika företag för att få idéer innan man fattar ett beslut eftersom både kvalitet och pris kan skilja sig en hel del. Är det en enklare tillställning, som en konferens eller ett möte är det kanske inte lika viktigt med kvalitet. Gäller det däremot ett bröllop vill man förmodligen veta att maten är både god och vällagad och därför är det bra att be om referenser och offerter till att börja med.

Vad är viktigast?

Om man planerar att köpa catering är det bra att först fundera på några avgörande faktorer som till exempel hur många som ska delta vid arrangemanget, var det kommer att hållas, vilken typ av mat som önskas och om det finns någon budget att förhålla sig till. Själva maten är givetvis viktig när det kommer till catering men kanske finns en strikt budget som sätter stopp, vilket kan begränsa valmöjligheterna något. Ska man hålla till långt utanför stan kanske det bara finns ett visst antal företag som kan leverera till den önskade platsen och beroende på hur många som ska komma kan det också finnas ett färre antal att välja mellan, även om det brukar vara det minsta problemet.

Exklusiv middag eller enkel plockmat

Man bör även fundera på vilken typ av mat man vill servera. Enklare plockmat kan vara minst lika trevligt som en vällagad varm middag, även om det gäller ett bröllop eller finare fest. Letar man efter catering i Stockholm som levererar mer exklusiva alternativ så finns det gott om dessa men då får man också räkna med att betala ett högre pris. Enklare mat till ett billigare pris brukar gå att beställa dels hos olika firmor men också i många vanliga matvarubutiker där det erbjuds både varma och kalla rätter.

Personal och porslin

Många företag som erbjuder catering i Stockholm står inte bara för maten utan kan också se till att det finns serveringspersonal i lokalen och fint porslin på bordet. På så vis kan man släppa allt och bara njuta av festen eller den stora konferensen och helt fokusera på gästerna. Maten ställs fram och plockas undan, glasen fylls på och disken tas om hand, allt efter egna önskemål.

Många fördelar med catering i Stockholm

Oavsett vilken typ av mat man efterfrågar finns det många fördelar med att anlita en cateringfirma. Att laga mat själv till stora sällskap kräver mycket tid för både planering och när det är dags för tillagning och man riskerar dessutom att misslyckas. Ska man hålla till i en lokal där det saknas kök kan det bli väldigt problematiskt att både frakta och förvara maten utan att den blir förstörd eller dålig, och man riskerar dessutom att missa tid med sina gäster på grund av allt som behöver göras.

Har man istället anlitat en firma kan beställningen levereras efter önskemål om både tid och plats och gästerna kan hugga in direkt när den anländer, utan att den som är värd för tillställningen behöver lyfta ett finger. Att man dessutom kan få hjälp med dukning, servering och disk är ett extra plus i kanten som kan vara värt en extra slant för att undvika stressmoment både innan och under det aktuella tillfället.

Mötesplatser som passar för fest!

Innan du har nått punkten för att skicka ut inbjudningskort till de du vill se som dina gäster vid en kommande tillställning, är det en hel del saker som behöver göras. Mat skall inhandlas eller cateringmat bokas. Festvåningar skall hyras och allting skall räknas ut i minsta detalj. Det är en hel del arbete att ta i när man skall bjuda stort och det är inte svårt att förstå hur det kommer sig att vissa kan jobba enbart med att ordna fester! Arbetet man lägger ner inför ett kalas går att jämföra med en hel arbetsvecka. Samtidigt är det roligt att titta på möjliga festvåningar och fundera på hur man vill att allting skall vara på den stora kvällen när gästerna kommer.

För att er tillställning skall bli så lyckad och bra som möjligt, är det bra om ni kan sköta planeringen ganska tidigt. Det kommer ofta en hel del frågetecken längs vägen och det är svårt att veta allting i förväg. Någonting som ofta tar upp en hel del av planeringen är frågan om just festvåningar. Det är bra om man kan hitta lokaler som är avsedda för ändamålet och som inte innebär några större begränsningar än vad som är nödvändigt. När man skall hålla fest vilken inkluderar middag och dryck, kan man behöva något större festvåningar än annars. Är det bara ett mingel med dryck och tilltugg, kan man klara sig med en något mindre lokal men skall det serveras mat krävs plats för alla gäster samt bord och stolar. Man behöver också en plats var man kan göra iordning all mat. Även om man skulle hyra in catering för det behov man har av mat till besökarna, krävs visst utrymme för att de skall kunna göra iordning och duka upp maten på ett bra sätt. Är ni ute efter festvåningar med kök och tillgång till sittplatser, kan det vara bra att söka efter just detta. Det gör urvalet mindre, men innebär också att ni slipper sålla bland alla de potentiella festvåningar ni kan hitta.

Platsen

I Stockholm och omnejd finns många trevliga herrgårdar, hotell och mötesplatser som passar för en fest. Åker man till vackra Lidingö hittar man härliga Blue Hotel som ligger vid havet, kan något vara härligare en varm sommarkväll. Solen blänker i vattnet, musiken ljuder och alla kan skratta och bara njuta på terrassen. Det är helt enkelt en perfekt plats för en minnesvärd tillställning.

Maten

Det är inte ovanligt att någon eller några av gästerna har speciella önskemål vad gäller kosten. Det är vanligt förekommande med önskemål om köttfri eller vegetarisk mat. För den som har vänner med allergier kan det också vara bra att noga ta reda på hur allvarligt ställt det är. För vissa glutenallergiker kan det vara problematiskt att vistas i samma rum som nybakt bröd. För andra är det egentligen bara fråga om att de skall undvika att äta dessa varor. Ett sätt att ta reda på hur det står till med sådana önskemål, är att ha med det som en fråga på de inbjudningskort man skickar ut. Dessa kan också ge dig en möjlighet att i sista stund ändra valet av festvåningar om det skulle bli många som avböjer kalaset.

Transport

När man bokar festvåningar är det inte ovanligt att man glömmer vissa detaljer. Det handlar om att man skall kunna åka ut till dessa festvåningar på ett smidigt och enkelt sätt. När man tittar på urvalet festvåningar i en stad, kanske man tar bilen från ett ställe till nästa. När det är fest kan det bli svårt att hänvisa till bilvägar för gästerna. Det måste därför finnas andra sätt att ta sig hem efteråt. Är det nära stan kanske det är genomförbart att boka en mängd taxibilar som kan hämta trötta gäster. I andra situationer väljer man festvåningar inne stan där det finns god möjlighet att åka buss eller tunnelbana. Hur ni väljer att göra beror till stor del på vad för typ av fest det är ni vill ha. Är det så att ni vill hålla det hela ganska enkelt för att sedan avsluta festen med att gå ut på lokal tillsammans, är festvåningar inne i stan en bra idé. Vill ni sitta och umgås ända fram till morgonen kan också stadskärnan vara rätt plats för de festvåningar ni behöver ha tillgång till. När man bokar festvåningar utanför stan krävs kort och gott en hel del planering som man annars slipper undan. Har du inte bokat festvåningar inne i stan tidigare, kan du hitta all information du behöver via internet. Det finns en uppsjö festvåningar som står till förfogande inne i stan och det är bara en fråga om att man skall hitta de som är rätt för den typen av kalas man vill hålla. Även i mindre städer kan det finnas ett stort utbud vad gäller festvåningar. Kontrollera hur det ser ut i din stad för att sedan se på möjliga alternativa lokaler om så krävs.

Håll konferens i Stockholm

Konferens i Stockholm är en av de vanligaste plasterna för konferens bland företag i Sverige. Det handlar dels om att det är lätt att samla upp många personer från olika kontor som är utspridda i landet och dels handlar det om att det är en mycket trevlig stad att konferera i då den erbjuder mycket både vad gäller boende, underhållning och lokaler.

Även om det handlar om ett mindre företag som inte har falanger runt om i landet utan bara har ett kontor så är Stockholm fortfarande bra som plats av olika anledningar. Exempelvis så uppskattas Stockholm som konferensstad av många på grund av att man har nära både till underhållning av hög klass, natursköna miljöer, shopping, god mat och dryck, trevliga hotell, spa och storstadens puls.

En helt ny upplevelse

Avslappning handlar om olika saker för olika personer och för personer som i vanliga fall bor på mindre orter i landet kan det vara så att det som Stockholm har att erbjuda i egenskap av storstad kan innebär att man blir avslappnad och får mer energi än vad man skulle få ut av en konferens i en mer naturskön miljö, fast uppskattar man det också men vill stanna intill Stockholm kan man besöka en underbar konferensanläggning som Happy Tammsvik som ligger intill Mälaren.

Stockholm är en stad som erbjuder massor av olika alternativ vad gäller boende, lokaler och underhållning. Att inte lyckas hitta rätt bland utbudet är i princip omöjligt oavsett vad man föredrar och oavsett vad man önskar ha ut av sin konferensvistelse i staden. Det kan dock vara uppbokat ganska lång tid framöver så det är alltid bra att vara ute i god tid även om man är ett mindre företag.

När man anlitar en konferensarrangör så kan man vara söker på att saker och ting håller hög kvalitet och det finns en mängd härliga anläggningar runt om i landet som erbjuder både mat och dryck utöver det vanliga. I Stockholm kan man lätt ta del av de nyaste trenderna både vad gäller mat, dryck och mötesformer vilket gör Stockholm till en perfekt stad för de trendmedvetna.

Kick off en konferens som sätter igång nya projekt

När en ny säsong kommer igång så är folk ofta glada och förväntansfulla. Man har kanske hunnit med en längre semester och solbrännan påminner en fortfarande om sköna dagar i solen. Även om industrisemestern börjar bli en historisk sak så tycks svenskar sänka tempot under sommarmånaderna för att sedan dra igång för fullt igen. Sommarens härliga energi ger den kick som man behöver för att köra igång en ny arbetssäsong med nya koncept och projekt. När alla är tillbaka igen så ska man passa på att köra en kick off där man låter sommarens lediga känsla få ytterligare fäste i delatagarnas hjärtan. Under kick offen så laddar man tillsammans för att ge järnet under ett nytt och spännande arbetsår eller kanske ett nytt spännande projekt?

Samma gäng men ändå nytt

Man kan ha jobbat ihop hur många år som helst men ändå uppleva att allt är som nytt när man inför nya rutiner och ändrar om på jobbet. Det kan handla om att vissa personer får nya arbetsuppgifter eller kanske att man inför ett nytt system för intra- och inter-net. Förändringar tas inte alltid emot med jubel men då man kör igång det hela med en härlig kick off så är folk bättre benägna att hänga med i svängarna. Genom att sticka iväg till en kursgård så får man känslan av att ha åkt på en liten semester med sina arbetskamrater. Under dagarna så lär man sig mer om förändringar och sätter sig in i nya roller, och när kvällen kommer så är det dags för fest och kul.

En konferens eller ett företagsevenemang är också ett bra tillfälle för folk att få komma till tals inför hela gruppen. Det kan ju finnas bra synpunkter och tankar omkring förändringarna som man måste beakta. När man har tid att djupdyka i det nya tillsammans utan att vanliga vardagssysslor ska pysslas med så hinner man mycket mer och känslan blir dessutom väldigt sammansvetsad när alla upplever att deras röst och medverkan verkligen räknas.

Vart bokar man bäst en kick off?

Många konferensanläggningar erbjuder härliga möteslokaler och vackra hotellrum, vid en kick off vill man kanske fokusera lite extra på en spännande konferensaktivitet. Kanske en som speciellt handlar om teambuilding för att satsa lite extra på att sammansvetsa gruppen inför kommande säsong eller projekt. Vill man ha konferensaktiviteter och skön stämning på en plats nära Stockholm är Högberga gård en av de absolut bästa valen. Endast 15 minuter från Stockholm på natursköna Lidingö är man framme och kan sätta igång sin kick-off på en gång. Självklart har man även härliga möteslokaler och mycket vackra hotellrum. Vad väntar du på, ge dig iväg på en gång och sätt igång dina nya projekt.

Skräddarsydd konferens i Stockholm

När nya marknadskrav ställer högre krav på arbetsmetoder och kompetens är det inte alltid roligt att vara du. Det är nämligen ditt ansvar att se till att ökade krav efterlevs och att företaget lyckas höja standarden för att fortsätt vara konkurrenskraftigt. Men behöver det verkligen vara så krångligt? Gör någonting fantastiskt och låt personalen utbilda sig och skaffa ny kompetens på en hotellkonferens i Stockholm. Allt du behöver för att genomföra en lyckad konferens finns på något av de nästan 200 hotell i Stockholm – planering, service, lokal och utrustning. Varför krångla till det?

Har du hört talas om uttrycket Brain Food? Det låter lite hemskt, men faktum är att det är resultatet av gastronomi och effektivitet i en perfekt symfoni. Tänk dig Edward Blom och arga snickaren i en och samma person. Konceptet är mycket enkelt: rätt mat för rätt tillfälle. Hotellen i Stockholm har specialkompetensen som krävs för att rätt mat ska serveras vid rätt tillställning och på så sätt skapa de bästa förutsättningarna varje gång.

Få hjälp med allt…

När du bokar en hotellkonferens i Stockholm får du hjälp med planering och rådgivning för tillvägagångssättet under hela resan. Personalen på de flesta hotellen är utbildade för att planera och genomföra en skräddarsydd och framgångsrik konferens, så du kan helt fokusera på syftet med det hela.

…från utrustning…

Lokalerna som tillhandahålls av hotellen i Stockholm är av högsta klass och innehåller moderna projektorer, klassiska whiteboardtavlor, verktyg för anteckningar och naturligtvis ett snabbt WIFI-nätverk för alla deltagare – helt gratis! Varje lokal kan möbleras enligt dina specifika önskemål, och hotellpersonalen kan självklart ge professionella råd och tips för vad som passar ditt syfte bäst.

…till komplett service hela vägen fram

Det bästa med att välja en hotellkonferens är inte bara de fantastiska förutsättningarna, utan även den personliga kontakten och nära servicen som ingår. Vilka önskemål eller krav du än har på hotellet och evenemanget kommer personalen göra allt i sin makt för att uppnå. Det gäller dessutom under hela processen – allt från den första planeringsdagen till evenemangets slut. Fullständig service är ett ledord för alla hotell, och det medför att ett konferenshotell i Stockholm sannolikt är precis vad som behövs för att få fart på verksamheten och öka kompetens och moral i hela företaget.

Hitta dina favoriter bland anläggningarna

Det finns många utmärkta konferensanläggningar i Stockholm, det är svårt att välja på måfå. Ett tips är att besöka en rad olika anläggningar innan för att hitta de som passar er bäst. Har man inget emot eller kanske tvärtom föredrar att komma ut en bit utanför city finns det vackra slott och herrgårdar att konferera på. Som Krägga Herrgård, hit kommer man för den grönskande naturen och det innerliga värdskapet som gör hela upplevelsen mer personlig. På Krägga möts du av den varma herrgårdsmiljön med allt vad som du kan önska. Oavsett om ditt besök gäller konferens, weekend eller bröllop.