Skön mötesmiljö

Det finns alltid nya tankar om hur ett möte kan se ut, och på de många konferensanläggningarna runt omkring i Sverige föds idéer regelbundet. När sommaren är ett faktum ökar mötesmöjligheterna och det största rummet, utomhus, blir tillgängligt för konferenser. Oavsett varför man träffas för att konferera är miljön och atmosfären viktig! Detta har man kunnat se inte minst hos anläggningar som går in för en alternativ mötesmiljö. Happy Tammsvik är ett utmärkt exempel.

Även om man inte vill gå hela vägen och fokusera på det oväntade, kan man med fördel dra nytta av utomhusmöjligheten! Att samtala vid vattnet, på en veranda, eller helt enkelt vid ett bord ute på ägorna, kan förändra utkomsten av en konferens. Kanske är det en av orsakerna till att så många väljer att erbjuda utomhusmöjligheter och weekendpaket under sommaren.

Konferens på Lidingö

Som en av de främst namnkunniga av konferenshotellen på Lidingö, går Högberga Gård i spetsen även vad gäller detta område. Anläggningen är känd för att erbjuda extravagans och lyx i en estetiskt komponerad miljö. Utomhusmöjligheterna på anläggningen har också bidragit till ökat intresse både för konferens och weekendgäster.

Det hålls regelbundna bruncher på anläggningen dit både företag och individer är välkomna för att kunna suga åt sig solljus och härliga rätter i vacker omgivning.

Besök Högberga Gård för mer info.

Skön mötesmiljö
Märkt på: