För de som planerar att hyra en festvåning i Stockholm finns det ett extremt stort utbud att välja mellan. Allt från de riktigt lyxiga och dyra festvåningarna med fantastisk utsikt till de mer billiga och enklare varianterna. Tack vare ett brett utbud i huvudstaden kan man även vara mer kräsen än om lokalen skulle bokats på en mindre ort. Två av de viktigaste punkterna att utgå ifrån är:

 
Plats: I val av plats ska man främst se till att festvåningen och omgivningen speglar festen. För det är självklart stor skillnad på om det är bröllop eller om det är en företagsfest där målet är at gästerna ska lära känna varandra bättre. När det kommer till just Stockholm är det framförallt skärgården som lockar. En fantastisk plats att vara på. Oavsett om det är en romantisk fest eller en fartfylld fest med inslag av vattenskoter eller en stund på en bastuflotte. Ute på Lidingö finns ett flertal konferensanläggningar som också har utrymme för de som önskar boka festvåning i Stockholm! Högberga Gård är en elegant anläggning med underbar utsikt över vattnet. Utmärkt för fest eller konferensmöten.

 
Arrangör: Hur mycket vill du arrangera själv och hur mycket ska vara klart på plats? Den som vill ha med sig all teknisk utrustning, det som ska ätas och utöver det även eget porslin kan hålla nere kostnaderna rejält. Det enda som krävs då är en lokal i en bra miljö. Vill man istället ha allt serverat på plats är det betydligt bekvämare men samtidigt får man betala för all den service och kompetens som erbjuds.

När det skall vara en finare tillställning är det viktigt att allting blir rätt! En konferensanläggning har alla tänkbara möjligheter att anpassa upplevelsen utifrån kundens önskemål. Deras kompetens och erfarenhet är viktiga delar som gör det möjligt att verkligen njuta av festen!

Festvåning Stockholm – Fokusera på Plats & Arrangör
Märkt på: