Att hitta en bra och trevlig konferenslokal i Stockholm är inte det minsta svårt, och att hitta trevliga restauranger, hotell, underhållning och barer är inte heller någonting som tar särskilt lång tid. I Stockholm finns det mesta man kan önska sig av några konferensdagar så det är bara att boka in nästa konferens i någon av de trevliga lokalerna som finns till ert förfogande.

Att förena nytta med nöje

En konferens handlar ju om att se till att förena nytta med nöje och detta görs lättast genom att se till att man väljer en bra ort för konferensen. På vissa orter finns det mesta i närheten och Stockholm är en sådan ort. Man kan både få sig en dos storstadspuls och man kan även se till att komma ifrån stadskärnan och ta sig antingen till skärgården eller så kan man åka lite utanför tullarna och ta sig en uppfriskande promenad i skogen.

 
Det är lätt att se till att skapa en trevlig upplevelse utanför konferensrummet när man väljer att ha konferensen i Stockholmstrakterna då dessa trakter har så oerhört mycket att erbjuda oavsett tid på året.

Boende

Man kan välja att bo på ett trevligt hotell i city eller så kan man ge deltagarna en mer intim upplevelse lite utanför staden och på tillsammans på en herrgård eller liknande. En konferens på Happy Tammsvik blir snabbt ett minne att bevara under lång tid framåt! Varje konferensrum är unikt och bjuder på någonting utöver standard.

 
För vissa konferenser där deltagarantalet är lite lägre passar det bra att hålla konferensen lite utanför staden för att på så sätt komma närmare varandra och skapa en dynamik som inte finns på kontoret. Teambildning är lättare när man har en mindre och mer intim konferens och det är då lättare att skapa något som ger företaget nya tag och har man riktig tur så kanske även nya roller skapas på detta sätt.

 
Vid större sammankomster är det omöjligt att skapa samma intimitet bland alla deltagare på en gång, men man kan se till att dela in deltagarna i mindre grupper så att det inte bara blir ett stort hav av obekanta deltagare.

Konferens för bolag nära Stockholm