Att boka konferenser har aldrig varit enklare! Utbudet är svindlande stort och det är inte mycket som man inte kan se till att få med i sin önskning gällande vad man vill ska ingå i konferensen. Det finns en stor mängd riktigt högklassiga konferensanläggningar runt om i världen och det är egentligen bara du och din fantasi som kan sätta gränserna för vad som ska komma att hända och var ni ska befinna er.

Inte bara i Sverige

Många tänker att konferensen bör hållas i Sverige på grund av sådana saker som pris, tillgänglighet och enkelhet. I själva verket är det på det viset att många av de konferensanläggningar som man finner i andra länder är lika bra för er rent ekonomiskt då det numera är så billigt att resa. Även om det kanske är några hundralappar dyrare per person just i själva bokningen av anläggningen kan detta lätt sparas in genom att resan blir billig. Det är dyrt att resa inom Sverige och helst om man ska hålla konferensen lite utanför de stora städerna då detta medför extra resor. Konferens utomlands kan alltså i många fall bli mycket billigare på det stora hela.

Har man inte tid att lämna Sverige finns fortfarande väldigt många fina anläggningar nära Stockholm som erbjuder naturskön miljö och blir definitivt ett avbrott ifrån mötesvardagen i city. Dryga 30 minuter norr om Stockholm checkar man in konferensen på Thoresta Herrgård och befinner sig in en unik miljö på en konferensanläggning som gör mötet till något alldeles extra.

Sammanhållning

Det har visat sig att när man åker iväg till ett annat land tillsammans så blir man ett mer sammansvetsat gäng än om man stannar kvar i Sverige. Detta gäller i och för sig även ofta för de konferenser som hålls i herrgårdsmiljö eller annat naturnära miljö där man är mer avskilda från andra än om man befinner sig på en anläggning mitt i city, utanför Stockholm hittar man också många trevliga anläggningar som också kan ses som att ”lämna” för en stund.

Sammanhållningen och dynamiken i gruppen är viktiga delar av själva resultatet av konferensen och alla vill ju att det ska vara så givande som möjligt för alla inblandade parter. Tänk därför gärna till lite extra inför nästa gång så att omgivningarna på bästa möjliga sätt ger det mesta möjliga för att er grupp ska bli så arbetsför och kreativ som möjligt.

Hitta en konferensanläggning som passar er