Stockholm, Sveriges huvudstad, är en populär stad för konferenser. Och det är inte så konstigt, dels finns det många konferensanläggningar att välja bland, dels finns det goda kommunikationer såväl i själva Stockholm som till och från staden, och dels finns det många spännande aktiviteter och restauranger att välja mellan för att tillfredsställa de sociala behoven som ju också behövs under en konferens.

Stockholm som konferensstad

Det finns många fördelar med Stockholm som konferensstad. Det finns gott om konferensanläggningar, konferenshotell och möteslokaler som passar alla behov, oavsett om ni behöver en stor eller liten lokal och oavsett om ni vill befinna er mitt i innerstan eller föredrar att befinna er en bit ute på landet. En annan fördel med konferens Stockholm som kanske inte alla tänker på är att det ofta arrangeras olika mässor runt om i Stockholm. Det kan vara en bra idé att anordna er konferens i samband med en mässa som är intressant för ert företag.

Staden med bästa läget i Sverige

Stockholm har ett bra läge i Sverige och med dess goda kommunikationer går det snabbt och smidigt både att ta sig dit och hem, liksom att ta sig runt i staden. Stockholm erbjuder tåg, bussar, båtar, spårvagnar och tunnelbana, allt för att ni enkelt och bekvämt ska kunna ta er mellan flygplats, konferensanläggning, restauranger, aktiviteter, möteslokaler och andra destinationer som ni behöver ha nära till hands under er konferens. Stockholm erbjuder både konferens i stadsmiljö och det finns vackra konferenshotell inte långt ifrån som erbjuder fantastisk natur. Friiberghs Herrgård vid Mälarens strandlinje är ett litet paradis för den som föredrar lugn miljö för mötet med lagom avstånd till Stockholm. Med ett personlig omtanke och kreativ miljö fokuserar du och dina kollegor på just det som är viktigt för er.

Stort utbud av aktiviteter

Stockholm har också Sveriges största utbud av olika sorters aktiviteter. Det behövs för att ni ska få en välbehövlig paus från konferensen och för att konferensdeltagarna ska kunna lära känna varandra under mer informella former. Utbudet av restauranger och nattklubbar är stort, liksom utbudet av shower, konserter och annan underhållning, men även utbudet av spa-anläggningar och aktiviteter för teambuilding är stort i Stockholm. Staden bjuder också på många fina sevärdheter och platser att uppleva, så som Djurgården, Skansen och Gröna Lund.

Sveriges bästa konferensutbud finns i Stockholm
Märkt på: